Onsdagen møtte oss med helt nydelig vintervær. Da ble lysten til å dra ut på ny tur stor, tross at mange nok kjente gårsdagens tur i muskler og ledd.

Igjen hadde elevene valgt tur etter hvor langt de trodde de kunne og ville gå. Da ble det til at to grupper holdt seg i Lundane-området, en gruppe gikk til Auersvatn, en gruppe gikk i området øst for Auersvatn, mens en gruppe gjentok suksessen med tur til Tjørnbrotsbu. Den sistnevnte gruppa ble denne dagen fylt opp av hovedsaklig jenter, der noen av elevene gikk videre til en topp, og en elev tok til og med de ekstra hundre meterne til grensa til Vestfold og Telemark. Imponerende!

Turstart Turstart

Turstart Korttur

Korttur Middelstur onsdag

Middelstur onsdag Middelstur onsdag

Middelstur onsdag Middelstur onsdag

Middelstur onsdag Tjornbrotbu onsdag

Tjornbrotbu onsdag

Ved retur ventet grilling av pølser i et område like ved Fjellstoga, og det er ikke så rart at mange fikk god farge i ansiktet denne dagen. Vi håper at flere fikk minner for livet, da fjellet viste seg på sitt beste. 

Grilling

Etter middag, der pastaskruer i kjøttblanding stod på menyen, stilte Bjørn med sin vidkjente musikkquiz. Da kunne elevene dra nytte av kunnskapen fra musikktimene i 8. og 9. klasse, og engasjementet var stort. Kvelden ble avsluttet med karaokeinnslag fra elev og lærer, til stor jubel fra publikum.

Musikkquiz Underholdning