Elevene våknet opp til en relativt grå morgen, men meldingen var bedre utover dagen, og det slo til. Alle hadde valgt tur etter ferdigheter, og valget stod mellom kort, middels og lang tur. Turlysten var mye større i dag, særlig etter at skydekket lettet. Det gjorde det til turstart.

Etter det store snøfallet kjørte løypemaskinene endelig opp løypene på morgenen. Gruppa som skulle gå lang tur rakk akkurat at løypa ble kjørt opp oppover dalen i retning Auersvatn. Målet for turen var Tjørnbrotbu, og fire elever klarte å holde fast på Vassmyra-tradisjonen med tur dit. De siste par kilometerne var trasking i terreng som ikke var oppkjørt, men moralen var høy, så alle nådde målet. Alle grupper opplevde nok at selv om løypene så strøkne ut, så var snøen så fersk og tørr, at selv oppkjørte løyper ble myke ved bruk. Likevel er vi privilegerte som får et slikt tilrettelagt løypenett i nærområdet her på Hovden. 

Start skitur skiskole Vassmyra tirsdag 2023 Rekke1 skitur tirsdag skiskole Vassmyra 2023

Rekke2 skitur tirsdag skiskole Vassmyra 2023

To elever skitur tirsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause skitur tirsdag skiskole Vassmyra 2023

Skilek tirsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause 2 skitur tirsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause 3 skitur tirsdag skiskole Vassmyra 2023

Langtur Tjørnbrotbu tirsdag skiskole Vassmyra 2023

 

Tilbakemeldingene fra gruppene var at det var mye godt humør og pågangsmot, så det virket som om de fleste elevene fikk en fin dag der mange fikk testet sine ferdigheter på skitur. Knall og fall ble tatt med et smil både på lang og kort tur.

På menyen stod det fiskekaker og fiskepinner med poteter og råkostsalat/salat. De fleste elevene så ut til å sette pris på det. 

Etter middag dro rundt 60 av elevene i bakken på kveldskjøring. Det blir sannsynligvis mange godt slitne elever i kveld etter en fin dag her på Hovden. 

Kveldskjøring tirsdag skiskole Vassmyra 2023